Kontakt

Bartošík Zdeněk
Polešovice 794
PSČ:6873
7                                                                                           

Okr. Uherské Hradiště                                                                                                                                             

IČ: 44109083
 

Tel.:    602 742 605

Email:  z.bartosik@seznam.cz                                                                                                                             

                                                                 

                       

Provádím elektronickou evidenci tržeb v běžném režimu.
Vystavuji EET účtenky elektronicky, přes SMS a eetsms.cz.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online,
v případě technického výpadku pak do 48 hodin.

Zásady ochrany osobních údajů.

Zdeněk Bartošík
IČ: 44109083
Polešovice 794
PSČ: 687 37
TEL.: 602 742 605
E-mail: z.bartosik@seznam.cz

 dále jen „Správce“

Vážení klienti,  abych mohl plnit závazky ke svým klientům a dalším institucím a zákonným požadavkům podle legislativy, musím zpracovávat některé vaše osobní údaje. K tomu sděluji:
Správcem osobních údajů podle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) je Správce.
Vaše osobní údaje zpracovávám z důvodu vyřízení Vašich objednávek a řešení reklamací.   Zpracovávám vaše jméno a příjmení, doručovací adresu, e-mail, telefonní číslo, dodané zboží a jeho cenu.  Právním důvodem tohoto zpracování je plnění smlouvy. Ochrana vašich osobních údajů odpovídá požadavkům Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR). Vaše osobní údaje poskytujeme jen institucím k tomu zmocněným zákonem, nikomu jinému Vaše osobní údaje bez vašeho výslovného souhlasu neposkytujeme. Nejmenoval jsem pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřil jsem zpracováním Vašich osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu GDPR. Nemám v úmyslu předat Vaše osobní údaje do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným, osobám. Kdykoliv máte právo odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat ode mne jako Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že při zpracování vašich osobních údajů postupuji v rozporu s GDPR.
                                   

 

TOPlist